Äripäev • 19. september 2016 kell 7:20

Alexela Groupi juhatus sai uue liikme

Alexela Oili tankla  Foto: Andras Kralla

Alexela Groupi juhatuse uuel liikmena asub tööle grupi tütarettevõtte Tiki Treiler juhatuse esimees Kaupo Sisask.

Eesti ühe suurema tööandja Alexela Groupi juhatuse esimehe Andreas Laane sõnul on Sisask eestvedaja Alexela metallitööstuse arengus. „Kaupo juhtimisel sai meie tsinkimisettevõttest üks edukamaid Põhjamaades ning tänu temale on Alexela grupi vanimaid ettevõtteid Tiki Treiler parandanud oluliselt majandusnäitajaid,“ kommenteeris Laane pressiteate vahendusel.

Alexela Group OÜon Eesti kapitalil põhinev valdusfirma, mis koondab ühtse omanikeringiga seotud ettevõtted Alexela Groupi kui katusorganisatsiooni struktuuri. Grupp tegutseb kolmes valdkonnas: energeetika, metallitööstus ja kinnisvaraarendus ning selles töötab üle 1000 inimese. Ettevõtte juhatus on neljaliikmeline: Andreas Laane, Marti Hääl, Mikhail Kazarin ning Kaupo Sisask.

Hetkel kuum