• Jaga lugu:

    Trump ei maksnud aastaid makse

    Donald Trump pole oma maksudeklaratsiooni avalikuks teinud.Foto: EPA

    Vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump sattus nädalavahetusel uuesti surve alla, et ta oma maksudeklaratsiooni avalikuks teeks.

    Ajaleht New York Times kirjutas, et 1995. aastal deklareeritud tohutu puudujääk võimaldas USA presidendikandidaadil Donald Trumpil 18 aastat selle võrra oma föderaalse tulumaksu kohustust vähendada.
    Donald Trump deklareeris 1995. aastal hiiglasliku 916 miljoni USA dollari suuruse kahjumi, mis oli ajalehele saadetud dokumentide järgi seotud kolme Atlantic City kasiino ebaõnnestumisega, veaks osutunud sisenemiskatsega lennundusse ja erakordselt halvasti ajastatud Plaza hotelli ostuga Manhattanil.
    Lehe palgatud maksueksperdid selgitasid, et tulumaksureeglid on eriti rikaste ebaõnnestujate vastu erakordselt helded. Need lubavad Trumpil kasutada oma hiigelkahjumit, et sellega kustutada maksud sissetulekult järgneva 15 ja eelneva kolme aasta jooksul ehk kokku 18 aasta jooksul.
    Trump on läinud teist teed kui USA presidendikandidaadid viimase 40 aasta jooksul, keeldudes seni oma maksudeklaratsiooni avalikustamisest. Mis andis võimaluse demokraatide kandidaadil Hillary Clintonil teda presidendikandidaatide esimeses teledebatis edukalt rünnata. Mis on tal varjata, küsis Clinton.
    Trumpi kampaaniameeskonna vastus uudisele ei võta 1995. aasta juhtumit üldse jutuks, märkides ainult, et Trump on maksnud eluajal erinevaid makse kokku sadu miljoneid dollareid. Nende teatel on New York Timesi artikkel Clintoni valimiskampaania osa.
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Anu Lill: oma head investeeringutootlust ei pea häbenema, ükskõik mida „kõrgeausused“ arvavad
Suhtumine, et teine investor ei vääri head tootlust, kuna on liiga algaja, liiga noor, liiga vana või lausa naisterahvas, peab kaduma ajaloo prügikasti, kirjutab börsitoimetuse ajakirjanik Anu Lill.
Suhtumine, et teine investor ei vääri head tootlust, kuna on liiga algaja, liiga noor, liiga vana või lausa naisterahvas, peab kaduma ajaloo prügikasti, kirjutab börsitoimetuse ajakirjanik Anu Lill.
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Põhja-Eesti Regionaalhaigla ostab erasilmakliiniku
Tallinnas paiknev hiigelhaigla Põhja-Eesti Regionaalhaigla teatas konkurentsiametile, et sõlmis OÜga Dr. Kai Noor Silmakabinet ettevõtte müügilepingu, millega omandab selle üle valitseva mõju.
Tallinnas paiknev hiigelhaigla Põhja-Eesti Regionaalhaigla teatas konkurentsiametile, et sõlmis OÜga Dr. Kai Noor Silmakabinet ettevõtte müügilepingu, millega omandab selle üle valitseva mõju.