Mait Kraun • 25. juuni 2017 kell 10:30

Kaamos Ehitus teenis üle miljoni kasumit

Ehitus.  Foto: Andras Kralla

Ehitusfirma Kaamos Ehitus täitis 2016. aastal oma eesmärgid ning teenis üle miljoni euro kasumit.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et ehitusfirma Kaamos Ehitus OÜ kasvatas 2016. aastal oma müügitulu 18 protsenti, 16,84 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ärikasum suurenes 527 826 euro võrra, 1,02 miljoni euroni (+107 protsenti).

Ettevõttes töötas eelmisel aastal keskmiselt 23 inimest, võrreldes 2015. aastaga tõusis see näitaja 4 võrra. Käive töötaja kohta langes 3 protsenti, 732 047 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 12 protsenti, 2782 euroni kuus.

Unknown body type: x-im/content-part infopank

„2016. aasta oli Kaamos Ehitus OÜ jaoks töine ja edukas aasta. Püstitatud eesmärgid täideti – müügitulu kasvas ligi 18 protsenti ja ettevõtte kasumlikkus suurenes,“ kirjutas ettevõte oma tegevusaruandes.

„Tallinnas on nõudlus kvaliteetsete ja soodsa hinnatasemega korterite järele suur ning seetõttu jätkame Rohu kvartalis ja Hõbemetsa elamurajoonis järgmiste etappide korterelamute projekteerimis- ja ehitustöödega.“

Ettevõtte ainuomanik on Kaamos Group OÜ kaudu Kaido Jõeleht. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ta ei võtnud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.

Hetkel kuum