• Jaga lugu:

  Putin kadus nädalaks ära

  Venemaa president Vladimir Putin käis augusti alguses Tõvas kalal.Foto: Scanpix/Reuters/Sputnik

  Venemaa sõltumatu telekanali Dožd andmetel oli Venemaa president Vladimir Putin nädal aega avalikkuse eest kadunud ning ilmus täna välja Kaliningradis.

  Nimelt pole Putin alates 9. augustist kordagi ilmunud avalikkuse, sh ajakirjanike ette, kusjuures ametlikult pole ta puhkusel. Samas on tulnud teateid, et Putin on osalenud n-ö kinnistel üritustel. Viimati nähti Venemaa presidenti avalikult 8. augustil Abhaasias ja Sotšis, kus teda saatsid ka ajakirjanikud. Seejärel lendasid ööl vastu 9. augustit ajakirjanikud tagasi Moskvasse, aga Putin jäi Sotšisse.
  Järgmistel päevadel ilmusid Kremli ametlikult kodulehel regulaarselt teated Putini kohtumistest kõrgete ametnikega. Reeglina leidis ametlikult aset üks kohtumine päevas ning kõik nelja silma all. Ajakirjanikke nendele ei kutsutud, mistõttu on keeruline aru saada, millal nad päriselt toimusid. Info kõikidest kohtumistest avaldatati ajavahemikul 13.50–15.20. Seejuures avaldasid uudisteagentuurid teateid kohtumistest alles 15-20 minutit pärast seda, kui need olid ilmunud Kremli lehele kremlin.ru, kuigi tavaliselt on agentuurid kiiremad, kui Kremli stenografistid. Samuti ilmusid meediaväljaannetes vaid need pildid, mille oli teinud presidendi isiklik fotograaf.
  Paljud neist üritustest on Doždi allikate kinnitusel toimunud varem. Näiteks kohtumine Pihkva kuberneri Andrei Turtšanoviga ei saanud toimuda esmaspäeval, nagu teatas Kreml, sest sel päeval oli kuberner Pihkvas. Samuti ei toimunud teisipäeval kohtumist Ühtse Venemaa fraktsiooni juhi Vladimir Vassiljeviga, vaid see toimus Doždi teada oluliselt varem.
  Ametlikult lükkasid nii kuberneri kui ka Ühtse Venemaa pressiteenistused need väited ümber. Kremli pressiteenistus aga jättis küsimustele vastamata. Varem on presidendi pressiesindaja Dmitri Peskov kinnitanud, et Putin ei kavatse sel suvel puhata.
  Täna ilmuski Putin välja Kaliningradis. Nimelt peab Venemaa president nõu oma resitentsis Pionerski linnas ministrite ja kuberneriga, teatas Dožd.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Nasdaq ainukesena napis plussis
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
T1 alghind on isegi suurima võlausaldaja arvates liiga kõrge
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Nordica sai iseseisvaks lennufirmaks
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.