• Jaga lugu:

  Mööblitootja Antsla-Inno kasum kasvas poole võrra

  Antsla-Inno juht Taimi Hillak koos teiste mööblitootjate liidu juhatuse liikmega.Foto: Mööblitootjate Liit

  Mööblifirma Antsla-Inno kasum kasvas poole võrra ning Soome emafirma võttis ettevõttest ka korralikult dividende.

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et mööbli tootmisega tegeleva Antsla-Inno ASi müügitulu kasvas 2016. aastal 0,2 protsenti, 12,06 miljoni euroni. Ärikasum suurenes seejuures 45 protsenti, 225 574 euroni (võrreldes eelneva aastaga).
  Mullu töötas firmas keskmiselt 202 inimest, mida on aasta varasemast 10 võrra vähem. Käive töötaja kohta suurenes 5 protsenti, 59 721 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 9 protsenti, 869 euroni kuus.
  1996. aastal asutatud Antsla-Inno põhiline tegevusala on pehme mööbli tootmine. Ettevõtte juhatus majandustulemusi tegevusaruandes täpsemalt ei kommenteerinud.
  Ettevõtte emafirma on Soomes registreeritud Pohjanmaan Kaluste OY. Eelmisel aastal võeti Eesti tütarfirmast 216 150 eurot dividende. 2015. aastal maksti välja aga 538 380 eurot dividende.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.