• Jaga lugu:

  220 Energia sattus kahjumisse

  Foto: Erik Prozes

  Elektrienergia müüja 220 Energia käive langes mullu üle 25 protsendi ning ettevõte sattus ka kahjumisse.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et elektrienergia müügiga tegeleva 220 Energia OÜ müügitulu langes mullu 27 protsenti, 6,90 miljoni euroni. Ärikahjum ulatus 89 645 euroni, veel 2015. aastal teeniti 75 162 eurot kasumit.
  Mullu töötas firmas keskmiselt 6 inimest (üks töötaja vähem kui aasta varem). Käive töötaja kohta vähenes 15 protsenti, 1,15 miljoni euroni. Keskmine brutotasu tõusis 7 protsenti, 1446 euroni kuus.

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  „2016. aastal säilitas 220 Energia OÜ oma turupositisiooni elektrmüügis ning käivitas ka gaasi müügi. 2016. aasta suuremad investeeringud olid seotud kliendihaldustarkvara CRM arendusega,“ kirjutas firma oma tegevusaruandes.
  „2017. aasta peamised eesmärgid on seotud jätkuva kliendibaasi suurendamisega ning CRM süsteemi edasise arendusega. Eesmärgiks on pakkuda elektrienergiat ja gaasi madalaima tegevusmarginaaliga.“ Täpsemaid selgitusi, miks ettevõtte käive nõnda palju langes, tegevusaruandes ei antud.
  Ettevõtte omanikud on Marko Allikson (50 protsenti; ettevõtte Powersave OÜ kaudu) ja Peeter-Jass Pikk (50 protsenti, ettevõtte Gravel OÜ kaudu). Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Uus nädal algas Tallinna börsile edukalt
Tallinna börs alustas juuni viimast nädalat tugevalt, kui indeks kerkis 0,86%. Vilniuse börs tõusis 0,28%, aga Riia langes 0,67%. Balti Benchmark indeks lõpetas päeva 1,13% kõrgemal.
Tallinna börs alustas juuni viimast nädalat tugevalt, kui indeks kerkis 0,86%. Vilniuse börs tõusis 0,28%, aga Riia langes 0,67%. Balti Benchmark indeks lõpetas päeva 1,13% kõrgemal.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.