• Jaga lugu:

  Transpordifirma pööras kahjumi kasumiks

  Veoauto.Foto: Andras Kralla

  Taani transpordifirma Shipco Transport suutis 2015. aastal saadud kahjumi pöörata mullu kasumiks.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et veoste ekspedeerimisega tegeleva Shipco Transport Eesti ASi müügitulu kasvas mullu protsendi võrra, 6,07 miljoni euroni. Ärikahjum ulatus aga 14 806 euroni, 2015. aastal saadi kahjumit 36 268 eurot.
  Nii nagu aasta varem, töötas ka mullu firmas keskmiselt 9 inimest. Käive töötaja kohta kasvas protsendi võrra, 674 911 euroni. Keskmine brutotasu langes 5 protsenti, 1734 euroni kuus. Juhatuse ja nõukogu liikmetele tasusid ei makstud.

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  „Shipco Transport Eesti AS plaanib ka 2017. aastal leida uusi kliente, suurendada käivet Venemaa ja Ida-Euroopa turgudel ja mujal ning muuta veokorraldus efektiivsemaks,“ kirjutas ettevõte tegevusaruandes.
  Shipco Transport Eesti AS emaettevõte on Shipco Transport Holding Taanis. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Goldman Sachs tõstis S&P 500 hinnasihti
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Kruuda elukoht Iirimaa pealinnas on kesklinna butiikarenduses
Iirimaa maksejõuetusameti kodulehel avaldatud teates ärimees Oliver Kruuda pankroti kohta on tema elukoha aadressiks märgitud uus kortermaja Dublini kesklinnas.
Iirimaa maksejõuetusameti kodulehel avaldatud teates ärimees Oliver Kruuda pankroti kohta on tema elukoha aadressiks märgitud uus kortermaja Dublini kesklinnas.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.