Mait Kraun • 7. november 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Transpordifirma pööras kahjumi kasumiks

Veoauto.  Foto: Andras Kralla

Taani transpordifirma Shipco Transport suutis 2015. aastal saadud kahjumi pöörata mullu kasumiks.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et veoste ekspedeerimisega tegeleva Shipco Transport Eesti ASi müügitulu kasvas mullu protsendi võrra, 6,07 miljoni euroni. Ärikahjum ulatus aga 14 806 euroni, 2015. aastal saadi kahjumit 36 268 eurot.

Nii nagu aasta varem, töötas ka mullu firmas keskmiselt 9 inimest. Käive töötaja kohta kasvas protsendi võrra, 674 911 euroni. Keskmine brutotasu langes 5 protsenti, 1734 euroni kuus. Juhatuse ja nõukogu liikmetele tasusid ei makstud.

Unknown body type: x-im/content-part infopank

„Shipco Transport Eesti AS plaanib ka 2017. aastal leida uusi kliente, suurendada käivet Venemaa ja Ida-Euroopa turgudel ja mujal ning muuta veokorraldus efektiivsemaks,“ kirjutas ettevõte tegevusaruandes.

Shipco Transport Eesti AS emaettevõte on Shipco Transport Holding Taanis. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt