• Jaga lugu:

  Sarapuu ja Laasi arvati Energiaagentuuri nõukogust välja

  Keskerakonna tuntud poliitikud Arvo Sarapuu ja Lauri Laasi arvati välja Tallinna keskkonnaameti hallatava asutuse Tallinna Energiaagentuuri säästva energia nõukogust.

  Juba eelmise aasta maikuus Tallinna abilinnapea kohalt korruptsioonikahtluse tõttu tagasi astunud Sarapuu võeti nüüd maha ka Energiaagentuuri nõukogu esimehe kohalt. Nõukogu uueks esimeheks määratakse Tallinna keskkonnaametit kureeriv Tallinna abilinnapea Züleyxa Izmailova.
  Laasi nimetamine nõukogu liikmeks oli seotud tema töötamisega Tallinna linnale kuuluvas ASis Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus, kus tema ülesanne oli muu hulgas tegeleda jäätmekütuse müümisega. Kuivõrd Laasi töösuhe linnale kuuluva ettevõttega on lõppenud, arvatakse ta nõukogu koosseisust välja.
  Mäletatavasti asus jõustunud kriminaalkaristuse tõttu riigikogust lahkuma pidanud Laasi 2016. aasta jaanuaris tööle Tallinna linnale kuuluvas ASis Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus arendusjuhina. Konkurssi sellele ametikohale ei korraldatud, sest tollase abilinnapea Arvo Sarapuu kinnitusel seda tegema ei pidanud.
  „See pole mingi „tiksuja“ amet, vaid reaalne töö ning seetõttu ma hindan teda. Näha on ka, et Laasit see teema huvitab,“ kiitis Sarapuu siis Laasi uut töökohta.
  Sama aasta sügisel määras linnavalitsus Laasi Energiaagentuuri säästva energia nõukogu liikmeks. Selleks suurendati nõukogu ühe liikme võrra 13-liikmeliseks.
  Lisaks Lauri Laasile arvatakse nüüd nõukogu koosseisust välja Eesti Teaduste Akadeemia liige ja Tallinna Tehnikaülikooli emeriitprofessor Anto Raukas, Tallinna Tehnikaülikooli professor Roode Liias ja Eesti Kirikute Nõukogu nõunik Tõnu Karu.
  Nõukogu koosseisu täiendatakse viie uue liikmega: Tuuliki Kasonen, Helen Sooväli-Sepping, Ain Laidoja, Arvi Hamburg ja Jarek Kurnitski. Kasonen on Eesti Tuuleenergia Assotsiatsiooni tegevjuht, Sooväli-Sepping on Tallinna Ülikooli humanitaarteaduste instituudi maastiku ja kultuuri keskuse vanemteadur, Laidoja on Eesti Biokütuste Ühingu liige, Hamburg on Eesti Teaduste Akadeemia energeetikanõukogu esimees ja Kurnitski on Tallinna Tehnikaülikooli professor, inseneriteaduskonna ehituse ja arhitektuuri instituudi direktor.
  Tallinna Energiaagentuuri põhiülesandeks on Tallinna linna säästva energiamajanduse planeerimine ja arendamine.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Baltic Horizon kasvatas renditulu Fond loob oma tagasiostuprogrammi
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Hans H. Luige trükikoda saab uue juhi
Möödunud suvel Hans H. Luige kätte läinud trükikoda Printall saab 23. mail uue juhi, trükikoda alates 2000. aastast juhtinud Andrus Takkin taandub juhtimisest ja lahkub ettevõttest, teatas ettevõte.
Möödunud suvel Hans H. Luige kätte läinud trükikoda Printall saab 23. mail uue juhi, trükikoda alates 2000. aastast juhtinud Andrus Takkin taandub juhtimisest ja lahkub ettevõttest, teatas ettevõte.
Raadiohommikus: veresaun börsidel, restoraniäri eluspüsimine ja nõuanded ettevõtjale
Esmaspäevases hommikuprogrammis võtame luubi alla investorite otsused veresauna ajal aktsiaturgudel, räägime restoraniäri hakkamasaamisest järjekordses kriisis ja anname nõu, kuidas heitlikul ajal äriprotsesse ümber korraldada.
Esmaspäevases hommikuprogrammis võtame luubi alla investorite otsused veresauna ajal aktsiaturgudel, räägime restoraniäri hakkamasaamisest järjekordses kriisis ja anname nõu, kuidas heitlikul ajal äriprotsesse ümber korraldada.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.