• Jaga lugu:

  Eestis küpseb uue erakonna loomise idee

  IRList välja astunud Margus Tsahkna on väidetavalt seotud Eestis uue erakonna loomise ideega.Foto: Raul Mee

  Juba mitu kuud käib koos Eestis tuntud inimeste seltskond, kelle eesmärk on tõenäoliselt uue erakonna loomine, kirjutas Eesti Päevaleht.

  Väljaande teada osalevad aruteludel teiste hulgas Margus Tsahkna, Priit Alamäe, Kristina Kallas, Kadri Napritson Acuna, Herman Kelomees, Susan Lille, Kristiina Tõnnisson, kuid keegi neist ei taha kooskäimistest detailsemalt rääkida.
  Leht märkis, et esimene kohtumine toimus sügisel pärast kohalike omavalitsuste valimisi Ida-Virumaal, viimane laupäeval Pirita koolituskeskuses Punane Puu, ning et kui varasemad kokkusaamised olid väiksemas seltskonnas, kus Eesti tuleviku ideedest on räägitud veiniklaasi taga, siis laupäeval kogunes kohtumisele juba umbes 30 inimest.
  Kohtumistele on kutsutud rääkima eri alade inimesi ning mõne kutsujaks on olnud IRList välja astunud Margus Tsahkna. Tsahkna kinnitas Päevalehele, et laupäeval tõesti koguneti, kuid partei asutamisest pole räägitud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakond kaotas pealinnas ainuvõimu
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.