Eestis küpseb uue erakonna loomise idee

19. veebruar 2018, 07:59
IRList välja astunud Margus Tsahkna on väidetavalt seotud Eestis uue erakonna loomise ideega.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180219/NEWS/180219713/AR/0/AR-180219713.jpg

Juba mitu kuud käib koos Eestis tuntud inimeste seltskond, kelle eesmärk on tõenäoliselt uue erakonna loomine, kirjutas Eesti Päevaleht.

Väljaande teada osalevad aruteludel teiste hulgas Margus Tsahkna, Priit Alamäe, Kristina Kallas, Kadri Napritson Acuna, Herman Kelomees, Susan Lille, Kristiina Tõnnisson, kuid keegi neist ei taha kooskäimistest detailsemalt rääkida.

Leht märkis, et esimene kohtumine toimus sügisel pärast kohalike omavalitsuste valimisi Ida-Virumaal, viimane laupäeval Pirita koolituskeskuses Punane Puu, ning et kui varasemad kokkusaamised olid väiksemas seltskonnas, kus Eesti tuleviku ideedest on räägitud veiniklaasi taga, siis laupäeval kogunes kohtumisele juba umbes 30 inimest.

Kohtumistele on kutsutud rääkima eri alade inimesi ning mõne kutsujaks on olnud IRList välja astunud Margus Tsahkna. Tsahkna kinnitas Päevalehele, et laupäeval tõesti koguneti, kuid partei asutamisest pole räägitud.

Loe lähemalt Eesti Päevalehest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. February 2018, 08:03

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing