Äripäev • 12. august 2018 kell 13:00

Raadiohommikus: kuidas haigekassa kliendile ninanipsu tegi

Haigekassa nõukogu koosolek  Foto: Scanpix

Esmaspäevane Äripäev kirjutab kurioossest juhtumist, kuidas haigla traumapunkt müüs kliendile ortoosi kaks korda kallimalt, kui see apteekides müügil on. 90% ortoosi hinnast maksab aga haigekassa maksumaksja raha eest. Kliendi marru ajanud juhtumit avab meile hommikuprogrammis Äripäeva uuriva toimetuse ajakirjanik Birjo Must.

Juttu tuleb ka uue tulevase ettevõtlusministri Rene Tammistu lubadustest ja muust päevakajalisest.

Stuudios on Meelis Mandel ja Eliisa Matsalu.

Päev jätkub kolme saatega.

11.00-12.00 "Äripäev eetris". Lõppenud nädala kuumemate teemade üle arutlevad ja Äripäeva lugejatelt enim tähelepanu saanud artiklitest räägivad ajakirjanikud Viivika Rõuk, Erki Varma ja Kristel Härma.

13.00-14.00 "Ekspordivedurid"*. Kuidas on tööstuskeemia tootjal Krimeltel õnnestunud rahvusvaheline turg üles ehitada ja mis on läinud seejuures hästi, mis halvasti, sellest räägib ettevõtte juhatuse esimees Jaan Puusaag. Samuti räägib ta, mida on ettevõte neist kogemustest õppinud. Saadet juhib Eero Tohver.

15.00-16.00 "Lavajutud". Saade on salvestatud kevadisel psühholoogiakonverentsil. Esimeses pooles kõneleb vabakutseline näitleja ja lavastaja Loore Martma. Kuulete näiteid Loore praktilisest tööst lavastajana ja kogemusi mindfulness coach’ina. Kogemustele lisaks räägib Loore oma teoreetilisest tööst Tallinna Ülikooli doktorantuuris tervisekäitumise ja heaolu erialal. Saate teises pooles saab sõna ettevõtja ja isiksuse arengu treener Ville Jehe, kes räägib teadliku muutumise kunstist.

*kordussaade

Hetkel kuum