Äripäev • 4 oktoober 2018
Reformierakonnast lahkunud Andrei Korobeinik saavutas ettevõtjana edu veebikeskkonna rate.ee loomise ja hiljem selle aktsiate müügiga.  Foto: Raul Mee

Andrei Korobeinik lahkus Reformierakonnast

Ettevõtja, äriingel ja endine riigikogu liige Andrei Korobeinik lahkus neljapäeval Reformierakonnast.

2011. aasta jaanuarist Reformierakonna nimekirja kuulunud Korobeinik teatas sotsiaalmeedias, et tal on aeg keerata elus järgmine lehekülg.

"Loodame, et uus lehekülg tuleb vähemalt sama huvitav. Reformierakonda jääb ka peale minu lahkumist 12 000 inimest ja mina pole kindlasti see üks, kes peaks neile õpetussõnu jagama. Kui sinu lemmikkohvikus muutub muusika ja uus valik sulle ei meeldi, pole mõtet DJ-d kiruda või enda plaadiga lavale ronida; kui teised külalised on rahul ja neile sobib, siis järelikult ongi sul aeg väljapääsu suunas liikuda. Seda ma nüüd teengi. So long and thanks for all the fish," teatas Korobeinik.

Hetkel kuum