Äripäev • 6. detsember 2018 kell 16:00

Raadiohommikus: kuidas langetakse arvepettuste lõksu?

Uku Särekanno (RIA küberturvalisuse teenistuse juht) räägib levinumatest arvepettustest ja tegevjuhi petuskeemidest.  Foto: Andras Kralla

Levinumatest arvepettustest ja tegevjuhi petuskeemidest räägib reedel Äripäeva raadio hommikuprogrammis riigi infosüsteemi ameti küberturvalisuse teenistuse juht Uku Särekanno.

Eestimaa Looduse Fondi juhatuse liige Kärt Vaarmari tutvustab keskkonnaorganisatsioonide koostatud soovitusi erakondadele ning neid soovitusi kommenteerib riigikogu majanduskomisjoni ja Keskerakonna liige Erki Savisaar.

Veel teeme hommikuprogrammis juttu virtuaalreaalsuse ja finantstehnoloogiaga seotud väljakutsetest ning räägime sellest, kuidas Soome riik soomlasi investeerima ärgitab.

Hommikuprogrammi toovad teieni Priit Pokk ja Aivar Hundimägi

11.00–12.00 "Äripäev eetris". Uudistetoimetuse ajakirjanikud Jaanus Vogelberg, Kristel Härma ja Pille Ivask võtavad viimase nädala sündmused kokku. Assortiis on probleemid välisomanike pangakontode avamisega, Weekendi festivali võlad, ettevõtja probleemid Facebookis äritsejatega ning mis toimub naftaturul.

13.00–14.00 "Kinnisvaratund". Tehnoloogia areng teeb võidukäiku ka kinnisvaraarenduses. Missugused seadmed-rakendused on moodsas hoones elementaarsed ja mida kliendid nõuda oskavad? Kui palju annavad nutikad majad kõrvalkulude kokkuhoidu ja kuhu üldse tehnika areng kinnisvaraehituses viia võib? Stuudios on Uus Maa Ärikinnisvara OÜ tegevjuht Kristjan Ploompuu ja maakler Eduard Sorokin, nendega ajab juttu Kristi Kool.

15.00–16.00 "Ettevõtlusraadio". Seekordses Investoriteliidu saates võetakse teemaks esmapilgul tüütu, kuid siiski väga vajalik statistikaamet. Asutuse tegevustest ja kasulikkusest ettevõtjale räägib statistikaameti peadirektor Mart Mägi. Saadet juhivad Swen Uusjärv ja Mart Opmann.

Kuulake raadiot otse siit.

Hetkel kuum