Aivar Hundimägi • 10. jaanuar • 1 min
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Juristid tankistide seadusest: tapetakse kahuriga sääske, aus ettevõtja kannatab

Triniti partner Erki Vabametsa sõnul võivad justiitsministeeriumi tankismi-vastased reformid olla näiliselt õilsad, kuid tegelikkuses ausat ettevõtlust piiravad. Pigem tuleb Vabametsa hinnangul keskenduda olemasolevate reeglite paremale jõustamisele.   Foto: Andras Kralla

Justiitsministeerium plaanib mitut reformi, muutmaks tankistide tegutsemise ettevõtete eesotsas ja matmisel keerulisemaks, advokaatide hinnangul piiratakse nendega liigselt ka ausa ettevõtja tegutsemisvabadust.

Justiitsministeeriumis valmis novembris äriseadustiku ja teiste seaduse muutmise eelnõu, mida kutsutakse ka tankistide eelnõuks. „Isiklikult olen mitmete selles eelnõus olevate ettepanekute vastu või nende suhtes äärmiselt kriitiline,“ tunnistas advokaadibüroo Triniti partner Erki Vabamets.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt