Linda Eensaar • 20. oktoober 2019 kell 11:45
Uudised
Ainult tellijale

Briti valitsusminister: me lahkume ikkagi ja veel selle kuu sees!

Suurbritannia valitsusminister Michael Gove enne Briti alamkojas toimunud Brexiti muudatusettepanekute hääletust.  Foto: Reuters/Scanpix

Hoolimata sellest, et Suurbritannia peaminister saatis Brüsselisse lubatud kirja, milles palub Brexiti edasilükkamist, teatas valitsusminister Michael Gove, et Ühendkuningriik lahkub siiski Euroopa Liidust 31. oktoobril, kirjutab Reuters.

Valitsusjuht Boris Johnson saatis laupäeval allkirjastamata kirja Euroopa Liidust lahkumise edasilükkamise palvega Euroopa Liidule. Kirja saatis ta pärast Suurbritannia parlamendis toimunud hääletust, mille tulemusel kiitis parlament heaks muudatusettepaneku, mille kohaselt ei saa lahkumislepet heaks kiita enne kõigi vajalike õigusaktide vastuvõtmist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum