Äripäev • Jaanus Vogelberg • 1. november 2019 kell 13:45
Uudised
Ainult tellijale

Uus IT-minister Karu: kui head tööd teed, jääd ka silma

EKRE IT- ja väliskaubandusministri kandidaat Kaimar Karu ja rahandusminister Martin Helme  Foto: Liis Treimann

EKRE esitas IT- ja väliskaubandusministri ametikohale kandidaadiks Kaimar Karu, kes on Äripäeva Infopanga andmeil seotud kahe ettevõttega. Karu plaanib aga võimalikult kiiresti praeguste kohustustega otsad kokku tõmmata ning Londonist Tallinnasse kolida.

EKRE fraktsiooni ruumides toimunud pressikonverentsil tegi jutuotsa lahti rahandusminister Martin Helme, kelle sõnul oli erakonna ees põhimõtteline valik - kas valida uus minister fraktsioonist või erakonnast laiemalt, või suunata pilk laiemalt IT-valdkonna inimestele. Kandidaate oli tema sõnul neli-viis ja Karuga sõlmiti kokkulepe läinud nädalal.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum