Koit Brinkmann • 26. november 2019 kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

Ehitaja üle kohtus võidu saanud perele jäid lõpuks ikkagi tühjad pihud

Hallitava ja seenetava katusealusega maja tõttu ehitajaga vaielnud pere sai küll kohtus võidu, kuid 26 000 euro suurusest kahjuhüvitisest tuleb neil suu ikkagi puhtaks pühkida, sest alguses jättis kohus hagi tagamise rahuldamata ning hiljem lõpetas kohtutäitur ettevõtte likvideerimise tõttu ka täitemenetluse.

Maja, mille ehitusvigade eest mõistis kohus ehitajalt kahjuhüvitist 26 000 eurot, kuid firma likvideeriti ja raha kätte enam ei saa.  Foto: Andras Kralla

Seega peab pere katuse väljavahetamiseks, seenkahjustuste tõrjeks ja muudeks töödeks ise raha leidma. Samuti jääb vastaspoolelt kätte saamata õigusabile kulunud 10 000 eurot. Kolgata teeks kujunenud lugu algas aastate eest aga üsna optimistlikult.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum