Sigrid Kõiv • 3 detsember 2019
Uudised
Ainult tellijale

IT-sektor kukub siis, kui inimkond hukub

IT-sektori kasv ei ole kaugeltki raugemas, vaja on häid ideid ja tulla toime tööjõuprobleemiga, mille puhul on oluline osata optimeerida tööprotsesse, arvasid IT-juhid Äripäeva raadio saates “Äripäeva TOP”.

KPMG Balticsi partneri Joel Zernaski sõnul on see, et n-ö rumala töö võtavad üle masinad, asjade täiesti normaalne kulg.  Foto: Raul Mee

Anton Altement idufirmast Polybius Foundation ei usu, et IT-sektoris oleks lähiajal oodata kasvu aeglustumist. “Majandus ei pea otseselt kasvama, vaid igapäevaseid protsesse tuleb optimeerida ja selle pealt tuleb kasv. Nii kaua, kui on olemas protsessid, ja nii kaua kui inimkond on elus, turgu jätkub,” rääkis ta.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum