Riina Jussila • 16. märts kell 16:33
Uudised
Ainult tellijale

Uuenenud linnaväljakud tiivustavad äri tegema

Eesti Arhitektide Liidu ja EV100 korraldustoimkonnalt hoo sisse saanud missiooniprojekt „Hea avalik ruum“ käigus said 2019. aastal uue ilme neli linnaväljakut ja peatänavat – Võru, Kuressaare, Rakvere ja Elva. Tõrva keskväljak valmis juba varem, kirjutas Sisustaja. Mitmes linnas on äri tegemine ja kinnisvara hinnad tänu sellele kosunud.

Võru uuenenud linnaväljak.  Foto: EESTI ARHITEKTIDE LIIT

Projekti eestvedaja arhitekt Kalle Vellevoog loodab, et 2020. aastal saavad valmis ka viimased uuendust ootavad platsid. „Kuressaare ja Võru väljakute pidulikud avamised on toimunud. Valmis on ka Elva, kuid selle pidulik avamine jääb kevadesse või suvesse. Lõpusirgel on Rakvere Pikk tänav, mille avamine toimub samuti hiljem,“ räägib Vellevoog.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum