Anu Jõgi • 3. august kell 11:27
Uudised
Ainult tellijale

Poola trahvis Gazpromi gaasitoru pärast kümnete miljonitega

FILE PHOTO: The logo of the Nord Stream 2 gas pipeline project is seen on a large diameter pipe at Chelyabinsk Pipe Rolling Plant owned by ChelPipe Group in Chelyabinsk, Russia February 26, 2020. Picture taken February 26, 2020. REUTERS/Maxim Shemetov/File Photo  Foto: Maxim Shemetov

Poola monopolivastase järelevalve asutus UOKiK trahvis Venemaa gaasifirmat Gazprom 213 miljoni zloti ehk 57 miljoni euro suuruse summaga koostöö puudumise eest seoses Nord Stream 2 gaasitoruga, kirjutab Reuters.

Poola näeb Nord Stream 2 gaasitoru ohuna Euroopa energiajulgeolekule, kuna see tugevdab Gazpromi niigi domineerivat positsiooni.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum