Allan Rajavee • 25. august 2020 kell 6:04
Uudised
Ainult tellijale

Võlgu jäänud Q-Hausi järeltulija pääses EASiga soodsale Hiina messile

Hiina rahvusvahelisel impordimessil tulevad erinevate riikide ettevõtted välja ühisstendidega. Näiteks on fotol näha mullusel messil osalenud India ettevõtete ühisstend. Tänavu oleks pidanud Eesti ühisstendil osalema ka Q Prefab, aga EASi sõnul pole see enam kindel.   Foto: Imago images/Scanpix

Pankrotimenetluses Q-Haus Balticu asemele sündinud Q Prefab käib Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse kaudu välismaa messidel kliente otsimas ja pääses ka nende firmade sekka, kes lähevad ühisstendiga osalema Saksamaa ja Hiina suurtel messidel.

Täpsemalt pidid Q Prefabi esindajad pääsema selle aasta novembris Hiinas toimuvale impordimessile China International Import EXPO ning järgmisel aastal Saksamaal toimuvale suurimale ehitusmessile BAU. Pärast eilset Äripäeva uudist ei ole Q Prefabi osalemine rahvusvahelistel messidel enam aga nii kindel. „EAS vaatab uue info valguses Q Prefab OÜga seotud otsused üle,“ kinnitas EASi kõneisik Egert Puhm.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum