Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Putinist sai parfüüm

  Vladimir PutinFoto: epa

  Venemaa president Vladimir Putin võib end nüüd lugeda vähemalt ühes mõttes Hollywoodi kuulsuste ning popstaaride seltskonda kuuluvaks – ta sai omanimelise parfüümi.

  Tegu on meestele mõeldud parfüümiga, mis maksab Moskva poodides 6000 rubla ehk umbes 77 eurot, vahendab The Telegraph.
  Parfüüm on musta värvi pudelis, millel on Putini profiil ning kiri „Inspired by Putin“. Huvitaval kombel on kiri parfüümipudelil just inglise keeles, kuigi on teada, et Putin ise ei poolda inglise keele kasutamist toodete turundamisel.
  Lõhnalooja valgevenelane Vladislav Rekunov ütles Vene meediale, et parfüüm on üheaegselt nii pehme kui tugev. See meenutab enim metsa: tunda olevat nii männilõhna kui ka kuusekäbi aroomi. Mõned irhvambad on aga märkinud, et pigem lõhnab parfüüm sanktsioonide järele. Keegi märkis, et parfüüm lõhnab nagu „püssirohi, veri ja nafta“.
  Praegustel andmetel on lõhna toodetud üksnes 2000 pudelit. Järgmisel aastal plaanitakse välja tulla ka naistele mõeldud parfüümiga. Vene meedia kirjutas, et Putini parfüüm on saanud juba hulga tellimusi nii Hiinast kui Saksamaalt.
  Putini juhikultus kogub viimastel aastatel üha enam tuure. Putinit kujutatakse nii T-särkidel, kruusidel kui paljudel teistel suveniiridel, samuti on teda pandud räpilugudesse.
  Koos Putini isikukultusega on kasvanud ka Jossif Stalini populaarsus. Näiteks võib iga soovija soetada 2016. aasta kalendri, mis on pühendatud Stalinile.
  Putinist inspireeritud parfüümFoto: Twitter
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Tõnu Mertsina: ekspordi väljavaade on kiiresti halvenemas
Euroala majandussektorite kindlustunne on viimastel kuudel kiiresti halvenenud ja ostujuhtide indeks näitab, et juulis liikus kogu euroala majandus langusesse, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Euroala majandussektorite kindlustunne on viimastel kuudel kiiresti halvenenud ja ostujuhtide indeks näitab, et juulis liikus kogu euroala majandus langusesse, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Tallinna börs tõusis viiendat päeva järjest Indeks kahe kuu tipus
Tallinna börs tõusis täna viiendat päeva järjest ning jõudis kõrgeima tasemeni alates 13. juunist. Põhinimekirja aktsiate seas oli vaid kaks langejat, tõusu juhtis sarnaselt eilsega Hespori aktsia.
Tallinna börs tõusis täna viiendat päeva järjest ning jõudis kõrgeima tasemeni alates 13. juunist. Põhinimekirja aktsiate seas oli vaid kaks langejat, tõusu juhtis sarnaselt eilsega Hespori aktsia.
Reaalajas börsiinfo
Konkurentsiameti uus juht: kinomonopol? Jah, see paistab JOKK
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Raadiohommikus: Eesti ettevõte saab Saksamaal soodsamalt hakkama
Viljandis kuivtoidupakke tootev Tactical Foodpack rajab uue tehase Saksamaale, sest – nii üllatavalt, kui see ka ei kõla – seal tuleb odavam. Ettevõtte tegevjuht Sverre Puustusmaa räägib Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis kõigest lähemalt.
Viljandis kuivtoidupakke tootev Tactical Foodpack rajab uue tehase Saksamaale, sest – nii üllatavalt, kui see ka ei kõla – seal tuleb odavam. Ettevõtte tegevjuht Sverre Puustusmaa räägib Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis kõigest lähemalt.
Väike-Maarja suurim maja leidis ostja
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.