Äripäev • 1. märts 2016 kell 9:49

DiCaprio Oscari-võit purustas Twitteri rekordi

DiCaprio Oscari-võit purustas Twitteri rekordi  Foto: epa

Pärast seda, kui Oscarite kätteandmistseremoonial oli kõlanud parima meespeaosatäitja Leonardo DiCaprio nimi, läks Twitteris lahti möll.

Tema nime väljakuulutamise järel säutsus sellest ühe minuti jooksul üle 440 000 Twitteri-kasutaja, teatas ettevõte.

Eelmine säutsurekord oli Ellen DeGeneresi käes, kes tegi 2014. aasta Oscari-tseremoonial selfie’sid kuulsustega (näiteks Angelina Jolie, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence). Iga DeGeneresi ülespandud pilti kommenteeriti kiirusega 225 000 säutsu minutis, mis oli mikroblogimisteenust pakkuva firma absoluutne rekord.

Pühapäeval jagati Los Angeleses 88. korda filmimaailma olulisimaid auhindu Oscareid. DiCaprio pälvis parima meespeaosalise tiitli Hugh Glassi kehastamise eest filmis „Mees, kes jäi ellu“ („The Revenant“). See oli 41aastase megastaari esimene Oscar – varem on ta kandideerinud sellele auhinnale neljal korral filmidega „Mis piinab Gilbert Grape’i?“ (1993), „Aviaator“ (2004), „Vereteemant“ (2006) ning „Wall Streeti hunt“ (2014, meespeaosale lisaks kandideeris ka parima produtsendi kategoorias).

Hetkel kuum