Arvamused
Ainult tellijale

Heigo Kriibi: käed eemale väikeinvestorist oma JOKK-korteritega!

Käskima ja keelama asudes lüüakse esimesena just seda gruppi, kes teevad oma esimesi samme väikeinvestorina, püüdes samas rendikorteriturul valitsevat nõudlust rahuldada, kirjutab väikeinvestor Heigo Kriibi vastukajas Äripäevas ilmunud lugudele.

Heigo Kriibi  Foto: erakogu

Juunis ilmus Äripäevas ähvardav artikkel "Linnavalitus paneb JOKK-korteritele käe ette" ja sel nädalal täiendas seda oma arvamusega ka Mustamäe linnosa vanema asetäitja Tarmo Richard Klamp. Emotsionaalselt tahaksin selle peale hüüda: käed eemale väikeinvestoritest! Kui ühes majas on kompaktsed ja kaasaegsed pinnad, mida nende omanikud, enamjaolt Eesti väikeinvestorid, tahavad tulu teenimise eesmärgil valdavalt lühemate perioodide kaupa välja üürida, siis täidab see maja täpselt talle püstitatud eesmärki.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum