24. august
Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Merike Koppel: seadusemuudatus karistab renditööjõu kasutajat

Kaubandus-tööstuskoda ei toeta tulumaksuseaduse muudatust, millega pannakse Eesti ettevõtetele kohustus tasuda oma välismaalasest renditöötaja töötasult tulumaksu, kui välismaa rendileandja seda teinud ei ole, kirjutab kaubanduskoja jurist Merike Koppel.

Merike Koppel.   Foto: Kaubandus-tööstuskoda

Eelnõu eesmärk on panna välismaa ettevõtted, kes vahendavad inimesi Eestisse tööle, maksma tulumaksu töötajale makstavalt töötasult. Kaubanduskoda toetab maksude kogumisega seotud eesmärki, kuid oleme vastu eelnõus väljapakutud meetmetele, mis ei aita soovitud eesmärki täita.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum