Raul Reino • 4. september 2019 kell 3:00
Arvamused
Ainult tellijale

Raul Reino: tuleviku maainimene on jõukas valgekrae

Kliima soojenemine mõjutab ka kinnisvaraotsuseid – praegu väärtusetuna tunduva maa ost võib pikemas perspektiivis olla tark otsus, kirjutab Domus Kinnisvara juhatuse liige Raul Reino.

Raul Reino  Foto: erakogu

Möödunud aasta teises pooles levisid jõudsalt arvamused selle kohta, et 2019. aastal ootab meis ees Euribori intressimäära tõus. Oluline on lisada, et sellel seisukohal olid paljud suurpankade esindajad ehk spetsialistid, mitte aga Perekooli foorumi kommentaatorid. Septembris 2019 oleme aga tunnistajaks olukorrale, kus kuue kuu Euribori intress lööb hoopis üha uusi põhjarekordeid. See näitab ilmekalt, kui keeruline ja tänamatu on tänases majanduskeskkonnas tuleviku prognoosimine. Sellele vaatamata julgen visandada ühe võimaliku stsenaariumi kinnisvaraturu tulevikust, jättes lugejale järelduste tegemise ning valikuvabaduse, kas ja kui palju see mõttearendus peaks tema kinnisvaraga seotud plaane mõjutama.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum