Peeter Rebane • 15. november 2019 kell 11:00
Arvamused
Ainult tellijale

Peeter Rebane: pakin äri Eestis kokku inimsõbraliku retoorika naasmiseni

Olen enamiku oma ettevõtetest Eestis kas juba maha müünud või olen neid maha müümas. Viin oma investeeringuid Eestist ära seniks, kuni siin jälle inimsõbralik retoorika domineerima hakkab, kirjutab ettevõtja ja produtsent Peeter Rebane.

Peeter Rebane.  Foto: Veiko Tõkman

Eestis tervikuna on näha jahenemist ja ligimese vihkamise tugevaid ilminguid ühiskonnas. Sellest on südamest kahju ja kindlasti mõjutab see oluliselt ka Eesti majanduse tulevikku. Isiklikult olen enamiku oma ettevõtetest Eestis kas juba maha müünud või olen neid maha müümas. Viin oma investeeringuid Eestist ära seniks, kuni siin jälle inimsõbralik retoorika domineerima hakkab.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum