Kätlin Konstabel • 3. aprill 2020 kell 14:00
Arvamused
Ainult tellijale

Kätlin Konstabel: hakkame kõik katserottideks!

Kätlin Konstabel.  Foto: Jyri Luht

Mis oleks, kui teeks tervest Eestist arenguuskumuste uurimise katselabori, pakub psühholoog Kätlin Konstabel arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Mis teeks Eesti edukaks? Kuidas tagada Eesti eduloo jätkumine? Nende veel mitme kuu eest intellektuaalselt ju huvitavate küsimuste asemel on meil praegu teised, eksistentsiaalsed. Kuidas jääda ellu – üksikisikute, perede, organisatsioonidena – kui me ei tea, milline maailm meid ootab homme? Kui ei tea, millal see „homme“ üldse ongi? Küsime, et kuidas tõusta jalule, teadmata kuhu me kukume ja millal kukkumine lõpeb. Marju Lauristini arvates teeb praegu toimuv meid terveks, Raivo Vare ütleb, et tagajärjed on nagu sõjal.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum