Kadri Säde • 15. aprill kell 15:55
Arvamused
Ainult tellijale

Kadri Säde: iga kodanik väärib kodu oma kodumaal

Kadri Säde.  Foto: Erakogu

Riik võiks luua võimaluse soetada kinnisvara mitte omavatel kodanikel kinnisvara koduks sissemakse jäägi igakuise makset garanteeriva notariaalse lepinguga, pakub konsultant Kadri Säde arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Euroopas on algatus nimega Housing Europe, mis tegeleb probleemiga, mis saabus meilegi õitsva kapitalismiga. Kodutusega. Ühendus otsib lahendusi neile, kellel tegelikult polegi kodu. Aina enam on Eestiski peresid, kes sattusid juba ammu, sundüürnikena 1990ndatel või aastal 2008 masuga üüriturule, on sinnapoole teel raketina tõusnud kinnisvarahindade või segaste majandusolude tõttu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum