Marianne Lõhmus • 23. veebruar kell 6:00
Arvamused
Ainult tellijale

Kuidas Eesti esimene krüptovaluuta mul naha üle kõrvade tõmbas

Marianne Lõhmus.  Foto: Liis Treimann

Inimene on tuntud ikka selle poolest, et õpib oma, mitte teiste vigadest. Kõik ämbrid tuleb ise läbi kolistada - nii seisab minu investeerimisotsuste hulgas sattumine krüptovaluuta püramiidskeemi. Numbrite poolest elu parim investeering, mis paraku paistab realiseerimatu, kirjutab Äripäeva teemaveebi Raamatupidaja.ee ärijuht Marianne Lõhmus.

Pean tunnistama, et olin sellest seltskonnast üks skeptilisemaid, kuid kuna pundis olid lähedased, kelle otsuseid olin alati hinnanud ja tunnustanud, surusin selle endas alla. Tõsi, ma võtsin ka üsna väikese riski, investeerides suurte ootustega eesti esimese krüptoraha sündi 400 dollarit.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum