Juhan Lang • 29. juuli 2015 kell 6:29

Pro Kapital emiteerib 6,5 miljoni eest võlakirju

Pro Kapital Grupi juhatuse liige Allan Remmelkoor.  Foto: Andras Kralla

AS Pro Kapital Grupp teatas, et ettevõtte võlakirjade teise märkimisperioodi tulemusel emiteeritakse 64 võlakirja väljalaskehinnas kokku 6,48 miljonit eurot.

Börsifirma teatel märkis ettevõtte asutaja Ernesto Preatoni perekonna liikme kontrollitav ettevõte OÜ Svalbork Invest võlakirju 5 876 044,38 euro eest. Ühtlasi on Preatoni ja temaga seotud isikud Pro Kapitali suurimad aktsionärid.

Iga võlakirja nimiväärtus 100 000 eurot ja need kannavad fikseeritud intressi 8% kalendriaastas. Teisel märkimisperioodil jaotatud võlakirjade emiteerimise planeeritud kuupäevaks on 31. juuli või sellele lähedane kuupäev. Võlakirjade lunastamistähtpäev on 01.06.2020.

Samuti kavatseb ettevõte taotleda võlakirjade kauplemisele võtmist Nasdaq Stockholm võlakirjade nimekirjas.

Loe Pro Kapitali 28. juuli börsiteadet SIIT.

Hetkel kuum