Juhan Lang • 21. aprill 2016 kell 7:12

Algas Pro Kapitali võlakirjade märkimisperiood

Pro Kapital juhatuse liige Allan Remmelkoor.   Foto: Andres Haabu

Pro Kapitali nõukogu otsustas eile kiita heaks võlakirjade neljanda emiteerimise põhitingimused ja börsifirma juhatus otsustas kuulutada välja võlakirjade neljanda emiteerimise.

Kinnisvaraarendaja teatas börsiteate vahendusel, et plaanib emiteerida 150 võlakirja nimiväärtusega 100 000 eurot võlakirja kohta. Võlakirjade intress on 8% kalendriaastas ning lunastamistähtaeg 5 aastat, alates võlakirjade esimese emiteerimise kuupäevast.

Ühe võlakirja väljalaskehind on mitte vähem kui 97% võlakirja nimiväärtusest. Võlakirjade märkimisperiood on 21.-29. aprill, õigusega kas lühendada või pikendada võlakirjade märkimisperioodi. Ülemärkimise korral säilitab ettevõte õiguse emiteerida suurema arvu võlakirju.

Eilse seisuga on Pro Kapital emiteerinud võlakirju kokku nimiväärtuses 14,3 miljonit eurot ning lähtudes ettevõtte nõukogu mullusest otsusest on juhatusel õigus välja lasta võlakirju summas kuni 50 miljonit eurot.

Võlakirjade emissioon on suunatud kutselistele investoritele ning tegu ei ole avaliku pakkumisega.

Hetkel kuum