Pille Ivask • 1. veebruar 2016
Jaga lugu:

Venezuela naftaminister külastab Venemaad

Venezuela naftaminister Eulogio del Pino (vasakul) ja president Nicolas Maduro (paremal)  Foto: epa

Venezuela naftaminister Eulogio del Pino külastab Venemaad, Iraani, Katari ning Saudi Araabiat, et arutada olukorda naftaturul, kirjutab MarketWatch.

„Me kohtume nelja peamise riigiga, tegu on ühe osaga ametlikust kohtumisest, mis peaks OPECi ja OPECisse kuuluvate riikide vahel toimuma,“ lausus del Pino ametlikus teadaandes. Ta lisas, et naftariikide kohtumise eesmärk on arutada turu olukorda ning leida ületootmisele lahendus.

Täna peaks del Pino kohtuma Venemaa energiaministri Aleksandr Novakiga, homme Venemaa suuremate naftatootmisettevõtete juhtidega. Kolmapäevaks on del Pinol planeeritud kohtumine OPECi presidendi Mohammed al-Sada ning Katari energiaministriga. Seejärel sõidab del Pino Iraani ja Saudi Araabiasse.

Jaga lugu:
Hetkel kuum