Indrek Mäe • 27. mai 2016 kell 13:46

Skano kukkus miinusesse

Skano pood Rocca al Mare keskuses  Foto: Andras Kralla

Skano Groupi täna avaldatud majandustulemustest selgub, et ettevõte teenis selle aasta esimeses kvartalis kahjumit, samuti on kahanenud kontserni käive.

Ettevõtte esimese kvartali konsolideeritud müügitulu oli 4,5 miljonit eurot, mis on 11 protsendi võrra väiksem kui eelmise aasta samal ajal. „Mööbli jaemüük kahanes kõikjal ning on jätkuvalt nõrk Ukrainas,“ selgitatakse börsiteates. „Seda põhjustatuna konfliktist Ida-Ukrainas ning riigi üldisest raskest majanduslikust olukorrast,“ lisati ettevõttest.

Skano konsolideeritud ärikahjumiks oli esimeses kvartalis 268 000 eurot, samas kui eelmise aasta samal ajal oldi oma tegevusega 36 000 euro jagu kasumis. Selle aasta esimese kolme kuu puhaskahjumiks kujunes aga 355 000 eurot. Eemise aasta esimese kolme kuu äritegevuse puhaskasum oli seejuures 39 000 eurot.

Hetkel kuum