• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börs: investorid ootavad Fedi otsust

  New Yorgi börsFoto: EPA

  Ettevõtete kvartalitulemused olid täna erinevad ja aktsiaturud lõpetasid päeva sisuliselt samal tasemel, vahendab Bloomberg.

  S&P 500 indeks tõusis vähem kui ühe punkti ning vältis sellega kahepäevast langust. McDonald’si aktsia langes, sest ettevõtte kvartalitulemused jäid ootustele alla. Caterpillari tulemused olid aga head ning aktsia kallines. USA 10aastaste võlakirjade nõudlus oksjonil oli rekordväike ning dollar odavnes. Investorid ootavad ka homset Föderaalreservi otsust intressimäärade kohta. Ka Euroopa aktsiad tõusid veidi ning nafta hind langes alla 43 dollari barrel.
  „Turud ei reageerinud tulemustele praktiliselt üldse,“ ütles investeerimisfirma Frank Capital Partnersi portfellihaldur Brian Frank. „Osaliselt on see suve tõttu – kauplemismahud ongi väiksemad. Veidi on tegemist ka Föderaalreservi mulliga. Kõik sõltub keskpankadest, kes trükivad veel rohkem raha ning ostavad võlakirju. See on kõik makro.“
  S&P 500 indeks tõusis 0,03 protsenti 2169,18 punktini. Eile oli indeks languses. Dow Jones odavnes 0,1 protsenti ning lõpetas päeva 18 473 punktil.
  WTI toornafta hind langes 0,5 protsenti 42,92 dollarini barrel, mis on kolme kuu madalaim tase. Brenti toornafta kallines 15 senti, 44,87 dollarini barrel. Kulla hind tõusis 0,1 protsenti ja unts maksab 1320 dollarit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.