investor Toomas • 4. oktoober 2016 kell 10:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Investor Toomase portfell jõudis uue rekordini

Apple oli investor Toomase portfellis üks suurimaid tõusjaid.  Foto: epa

Septembris jätkas minu portfelli väärtus kasvamist ning jõudis uue rekordkõrge tasemeni. Turud on Brexiti hirmudest läbi tulnud ning näib, et optimism on tagasi.

Möödunud kuu lõpuks kerkis mu portfelli väärtus võrreldes augustiga 2,2%, rekordkõrge 255 625,59 euroni. Portfellile andsid hoogu Leroy Seafood, Apple, Apranga ja Tallink. Pidurid olid Berkshire Hathaway, Euroopa aktsiafond ning kasiinofirma Olympic. Septembri märksõnadeks on: Brexitist tingitud ohtude vähenemine, turgude jätkuv volatiilsus, mured Saksa suurima laenupanga Deutsche Banki pärast ning uue ettevõtte lisandumine Tallinna võlakirjabörsile.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum