Mait Kraun • 21. juuni 2017 kell 11:04

Baltic Horizon Fund kogus investoritelt ligi 10 miljonit

Baltic Horizon Fundi fondijuht Tarmo Karotam.  Foto: Raul Mee

Eile lõppes Baltic Horizon Fundi osakute avalik pakkumine ja fond kogus kokku ligi 10 miljonit eurot.

Eile, 20. juunil, kell 17:00 lõppes Baltic Horizon Fundi täiendavate osakute avalik pakkumine. Kokku märgiti 7 397 027 uut osakut, rahaliselt võrdub see 9,84 miljoni euroga.

Fondivalitseja Northern Horizon Capital AS otsustas jaotada kõigile investoritele märgitud osakud täies ulatuses. Uute osakute pakkumise tulemusena suureneb fondi osakute koguarv 64,66 miljonini.

„Me oleme pakkumise tulemuserga rahul ning plaanime paigutada kaasatud kapitali esimesel võimalusel uutesse objektidesse Baltikumi pealinnades. Antud kolmas kapitali kaasamise ring lubab fondil kasvatada oma brutovarasid 200 miljoni euroni, hajutades nii portfelli ning parandades fondi opereerimise efektiivsust,“ ütles fondijuht Tarmo Karotam.

„Viimase 12 kuu jooksul on fond kaasanud oma Baltikumi ärikinnisvara strateegia jaoks kapitali ligikaudu 60 miljonit eurot. Investoritel, kellel polnud võimalik lõpule viia oma märkimisprotsessi juunis, saavad oma investeeringud tulevikus teha kas Stockholmi või Tallinna börside järelturul. Fondi meeskond jätkab olemasoleva portfelli aktiivset juhtimist omades jätkuvalt eesmärki maksta kvartaalseid dividende oma investoritele,“ lisas Karotam.

 

Hetkel kuum