• Jaga lugu:

  Vitamiinimüüja pakub aktsiaid

  Tallinna börsFoto: Andres Haabu

  Tartu ettevõte Medical Pharmacy Group teatas, et korraldab järgmisel kolmapäeval aktsiate avaliku pakkumise.

  Ettevõtte aktsiakapitali suurus on Medical Pharmacy andmetel 518 104 eurot, aktsiakapital koosneb 327 280 A-liiki aktsiast ja 158 096 B-liiki aktsiast. Avalikule pakkumisele lähevadki 120 588 B-aktisat. Ettevõte loodab sellega kaasata 4,1 miljonit eurot.
  Medical Pharmacy juhatuse liige Heikki Moik ütles, et kaasatav raha on plaanis suunata Eestis tehtavasse tootearendustegevusse. Praeguse seisuga on tema sõnul ettevõtel 67 aktsionäri. "Panustame aktsia hinna tõusu," ütles Moik investorite vara kasvatamise strateegia kohta. Lisaks on ettevõttel plaan viia B-aktsiad ka Balti alternatiivturu First Northi nimekirja - avaldus tehakse selleks Moigi sõnul juba enne esmaspäeva. Nasdaq Tallinna andmetel neile seni kauplemisele võtmise taotlust esitatud pole.
  Medical Pharmacy Groupi näol on tegu Tartus registreeritud ettevõttega, mis tegeleb peamiselt tervisetoodete- ja vitamiiniäriga. Infopangas asuva majandusaasta aruande järgi teenis Medical Pharmacy Group möödunud aastal 62673 eurot müügitulu ning tasus riiklikke makse 31 721 ning 21 töötaja pealt tööjõumakse 33 713 euro eest. Omakapitali oli ettevõttel viimase majandusaasta aruande järgi 373 368 eurot.
  Ettevõte on seotud Investoriteliidu juhtfiguuridega: ametlikult on AS Medical Pharmacy Group omanik seotud erinevate firmade kaudu Investoriteliiduga: Medical Pharmacyst enam kui 80 protsenti kuulub ettevõttele Worldlife Estonia, mille tegevjuhtkonna seas on Swen Uusjärv.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Nasdaq ainukesena napis plussis
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
T1 alghind on isegi suurima võlausaldaja arvates liiga kõrge
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Nordica sai iseseisvaks lennufirmaks
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.