Mait Kraun • 2. aprill 2018 kell 8:57

Musk tegi karmi aprillinalja

Tesla tegevjuht Elon Musk.  Foto: EPA

Tesla aktsia jaoks oli märts ajaloo halvim kuu. Tegevjuht Elon Musk tegi 1. aprilli puhul selle üle aga nalja, vahendab MarketWatch.

„Vaatamata püüdlustele koguda rahastust, mille hulka kuulub ka pühademunade massiline müük, peame kahetsusega teatama, et Tesla on totaalselt pankrotis. Nii pankrotis, et seda on raske uskuda,“ kirjutas Musk Twitteris.

Tesla Goes BankruptPalo Alto, California, April 1, 2018 -- Despite intense efforts to raise money, including a last-ditch mass sale of Easter Eggs, we are sad to report that Tesla has gone completely and totally bankrupt. So bankrupt, you can't believe it.— Elon Musk (@elonmusk) April 1, 2018

Pankrotinaljad on tõenäoliselt vastus Vilas Capital Managementi fondijuhile John Thompsonile, kes kirjutas eelmine nädal, et Tesla läheb paari kuu jooksul pankrotti.

Märtsis kukkus Tesla aktsia 22 protsenti – elektriautode tootja jaoks oli tegemist kõigi aegade halvima kuuga. Viimase 12 kuu jooksul on Tesla odavnenud 4 protsenti, Standard & Poor’s 500 indeks on samal ajal lisanud 12 protsenti. Tesla olukorra kohta saad pikemalt lugeda siit.

Elon was found passed out against a Tesla Model 3, surrounded by "Teslaquilla" bottles, the tracks of dried tears still visible on his cheeks.This is not a forward-looking statement, because, obviously, what's the point?Happy New Month! pic.twitter.com/YcouvFz6Y1— Elon Musk (@elonmusk) April 1, 2018

Hetkel kuum