Liina Laks • 6. juuli 2018 kell 3:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Miljon on eilne päev: taanlane jagab miljardäride investeerimisnippe

"Pea investeerimisega hoogu, olgu vähem, aga parem," õpetas investor Toomast Investeerimisfestivali peaesineja, Taani investor ja We Study Billionaires – The Investors Podcastide (TIP) looja Stig Brodersen.

Foto: Andres Haabu

Harvardis finantsökonoomikat õppinud ja kauplejana tegutsenud Stig Brodersen on praegu tuntud ingliskeelsete podcast'ide tegijana, kuhu tal õnnestub rääkima saada maailma rikkamaid investoreid. Ka Eestis on TIP-podcast'idel oma fänkond tekkinud. Ja seda hoolimata sellest, et ta peab oma valitud teekonda – väärtusinvesteerimist – nii igavaks asjaks, et „sellest igavamat ikka annab leida“.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum