• Jaga lugu:

  Baidu on Google’i Hiinasse tulekuks valmis

  Baidu esindus Pekingis toimunud mobiiltehnoloogia konverentsil 2017. aastal.Foto: Reuters/Scanpix

  Baidu on valmis Google’it Hiinas konkurentsis võitma ütles Baidu tegevjuht sotsiaalmeedias, vahendab Reuters. Google kohta on tulnud sellel nädalal teated, et maailma suurim otsingumootori firma plaanib uuesti siseneda Hiina turule, kustkohast ta lahkus kaheksa aastat tagasi.

  Google’i otsingumootor on Hiinas suures osas blokeeritud alates 2010. aastast, siis kui Google otsustas Hiinast lahkuda Hiina rangete tsenseerimisseaduste tõttu.
  Eelmisel nädalal kirjutas Reuters, viidates Google’i töötajatelt ja Hiina ametlikelt saadud infole , et Google on arendamas oma otsingumootori tsenseeritud versiooni, et uuesti Hiina turule siseneda. Plaanist olid juba varem teatanud Intercepti veebileht.
  Baidu tegevjuht Robin Li kirjutas teisipäeval oma sotsiaalmeediakontol, et kui kaks ettevõtet lähevad vastakuti, siis „Baidu võidab jälle.“ Li lisas, et „Hiina ettevõtetel on tänapäeval piisavalt võimekust ja enesekindlust,“ et globaalselt võistelda.
  Baidu aktsia hind USA turul on alates Google’i Hiinasse minemise uudisest eelmisel nädalal langenud 8,6% 247 dollarilt 225,65 dollarini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Abiks investorile: kuidas hinnata iduettevõtet?
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Usinalt aktsiaid müünud ELMO Rendi juht lahkub juhatusest
ELMO Rendi tegevjuhi kohalt ja juhatusest taandub Julia Nekrassova, uueks juhatuse liikmeks saab Allan Leppikson, kes on seni vastutanud ettevõtte sõidukipargi töös hoidmise eest, teatas ettevõte börsiteate vahendusel.
ELMO Rendi tegevjuhi kohalt ja juhatusest taandub Julia Nekrassova, uueks juhatuse liikmeks saab Allan Leppikson, kes on seni vastutanud ettevõtte sõidukipargi töös hoidmise eest, teatas ettevõte börsiteate vahendusel.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Eestis populaarne auto põrus USA rahulolu-uuringus
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.