Anu Lill • 7. jaanuar
Jaga lugu:

Apranga kolis uude büroo- ja logistikakeskusesse

Baltimaade rõivafirma Apranga ligi 200 töötajat kolisid 3000ruutmeetrisesse haldus- ja logistikakompleksi, teatas ettevõte börsile.

Apranga kauplus Tartus, Lõunakeskuses  Foto: Raul Mee

Apranga teatel paistab ettevõtte uus peakorter Leedu pealinna Vilniuse äripargis silma nii oma arhitektuuri, kõrgete tehniliste standardite kui ka energiatõhususega. Apranga kolis uude kompleksi pärast seda, kui oli müünud alates 1970. aastast tegutsenud haldus- ja laohooned.

Erinevalt töötajatest ei saa aga rõõmustada Apranga aktsionärid. Viimase aasta jooksul on aktsiahind langenud 37% ja kaupleb praegu 1,63 eurol, mis on ligikaudu sama nagu kümne aasta taguse börsikriisi ajal.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum