Liina Laks • 5. juuli 2019 kell 3:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Investorite maagiline teetähis terendab käeulatuses

USA turud on mitu päeva järjest rekordeid teinud, maailma ühel populaarseimal indeksil Standard & Poor's 500-l on peagi käes maagiline 3000 punkti piir. Eesti analüütikud ütlevad, miks Tallinna börs (veel) ei ralli ja mida on oodata algavast tulemuste hooajast.

Kas reede õhtul võib uus rekord sündida?  Foto: Imago/Scanpix

Tulemuste hooaeg on ukse ees ja see tõotab tulla CNBC andmetel 13 aasta viletsaim: juba on 77% ettevõtetest teatanud, et kavatsevad analüütikute ootusele alla jääda. USA ja Euroopa keskpangad vaatavad mureliku näoga majandust ja tahavad rahapoliitikat lõdvendada, et sellele hoogu juurde anda. Samal ajal teevad aktsiaturud rekordeid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum