Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale
Uberi käibe kasv on aeglustunud ning investorid hakkavad üha rohkem vaatama selle poole, millal firma kasumit teenima hakkab. Pildil Uberi silt firma peakontori ees San Franciscos 2014. aasta novembris.  Foto: EPA/JOHN G. MABANGLO

Uberi tulemused investoreid ei rõõmustanud

Sõidujagamisfirma Uberi aktsia on neljapäeva õhtul avaldatud tulemuste järgselt kukkunud üle 6%, kui firma jäi teise kvartali tulemsute osas enamikele analüütikute prognoosidele alla, mis on tugevaks kontrastiks päev varem tulemused avaldanud konkurent Lyftile.

Reuters toob välja, et samas ei ole analüütikutest veel keegi langetanud Uberi aktsiareitingut ning ka langus on ligilähedane sellele tõusule, mille Uber tegi neljapäeval peale Lyfti tulemuste avaldamist.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum