Rait Kondor • 9. august 2019 kell 17:11
Börsiuudised
Ainult tellijale
Uberi käibe kasv on aeglustunud ning investorid hakkavad üha rohkem vaatama selle poole, millal firma kasumit teenima hakkab. Pildil Uberi silt firma peakontori ees San Franciscos 2014. aasta novembris.  Foto: EPA/JOHN G. MABANGLO

Uberi tulemused investoreid ei rõõmustanud

Sõidujagamisfirma Uberi aktsia on neljapäeva õhtul avaldatud tulemuste järgselt kukkunud üle 6%, kui firma jäi teise kvartali tulemsute osas enamikele analüütikute prognoosidele alla, mis on tugevaks kontrastiks päev varem tulemused avaldanud konkurent Lyftile.

Reuters toob välja, et samas ei ole analüütikutest veel keegi langetanud Uberi aktsiareitingut ning ka langus on ligilähedane sellele tõusule, mille Uber tegi neljapäeval peale Lyfti tulemuste avaldamist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum