Anu Lill • 6. september 2019 kell 3:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Tööplatvormi aps sobitas tööle tõelise kullatüki

Kui ettevõtte tegevus on hooajaline või on kiirelt vaja lühiajalist lisatööjõudu, siis kuidas leida vajalikuks hetkeks hea töötaja? Olles väikeettevõtjana aeg-ajalt sellise probleemi ees, proovisin omal nahal järele, kui keeruline ja kulukas see tegelikult on.

Ajutist ühepäevast tööd pakutakse toateenija, restoraniteenindaja, toidupoe kaubapaigutaja, liikluskorraldaja, moekaupade sorteerija, kirja- ja pakisorteerija, laotöölise ja veel paljudele muudele ametikohtadele.   Foto: AFP / Scanpix

Töö, milleks paaripäevase etteteatamisega töötajat vajasin, oli koristaja külaliskorterites. Olles kuulnud tööampsudest, otsisin üles portaali Goworkabit, mis ettevõtjaid just sellistes probleemides aidata püüab.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum