Kaspar Allik • 2. detsember 2019 kell 10:12
Börsiuudised
Ainult tellijale

Coop Panga eesmärgid jäid täitmata

Kui esialgu planeerisime IPO käigus kaasata kolme aasta kapitalivajaduse, siis tegelikkuses õnnestus kaasata kahe aasta kasvuks vajalik kapital, ütles Coop Panga juht Margus Rink.  Foto: Liis Treimann

Institutsionaalsete investorite kesise huvi tõttu kujunes Coop Panga esmaemissiooni mahuks loodetud 46 miljoni euro asemel 37,9 miljonit eurot, märkis pank pressiteates.

Coop Panga nõukogu kinnitas panga esmase avaliku aktsiaemisiooni mahuks 37,9 miljonit eurot ja aktsia hinnaks 1,15 eurot aktsia kohta. Kokku märkisid emissiooni käigus ligi 11 000 investorit pea 33 miljonit Coop Panga aktsiat. Aktsiatega kauplemine börsil algab plaani järgi 9. detsembril.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum