Äripäev • 13. detsember 2019 kell 18:59
Börsiuudised
Ainult tellijale

USA-Hiina kaubanduslepe sõlmitakse tõenäoliselt jaanuari alguses

USA kaubandusvolinik Robert Lighthizer andis reedel teada, et USA-Hiina kaubanduslepe allkirjastatakse jaanuari alguses. Pildil kõneleb Lighthizer 10. detsembril toimunud uuendatud Põhja-Ameerika vabakaubanduslepingu allkirjastamise tseremoonial.  Foto: Marco Ugarte/AP Photo/Scanpix

USA kaubandusvolinik Robert Lighthizer ütles reedel ajakirjanikele esinedes, et USA-Hiina kaubandusleping allkirjastatakse kaubandusvolinike poolt tõenäoliselt jaanuari esimesel nädalal ning presidentide poolset allkirjastamist ei eeldata, vahendab Reuters.

Lighthizeri sõnul ei plaani president Trump 15. detsembriks plaanitud tariifide juurde enam tagasi tulla.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum