Anu Lill • 19. mai kell 7:20
Börsiuudised
Ainult tellijale

T1 saneerimisnõustaja näeb tüliõunas valeväited

T1 Malli suurim võlausaldaja Lintgen püüab veenda kõiki teisi võlausaldajaid hääletama T1 saneerimiskava vastu, kuna Lintgeni arvates on plaan kõigi kreeditoride suhtes väga ebaõiglane ega ole ka keskuse rentnike ja teiste koostööpartnerite huvides.  Foto: Liis Treimann

Tallinna Moekombinaadi saneerimiskava on tegelikult kõigi tagamata nõuetega võlausaldajate huvides, vastupidiselt TPG Sixth Street Partnersi väidetule, ütles saneerimisnõustaja vandeadvokaat Maivi Ots.

Kava näeb ette tagamata nõuetega võlausaldajatele 40% nõuete tasumist, ei saaks Tallinna Moekombinaadi pankroti korral oma nõuetele mitte mingisugust rahuldust, selgitab ta.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum