Indrek Mäe • 6. juuli kell 8:24
Börsiuudised
Ainult tellijale

Raivo Hein lennutas Ekspress Grupi aktsiat ja paigutas Tallinna börsile 100 000 eurot

Raivo Hein paigutas kuuga Tallinna börsile ligi 100 000 eurot.  Foto: Liis Treimann

Eelmisel nädalal kallines Ekspress Grupi aktsia Tallinna börsil 8,11 protsenti, seejuures suurim, 14protsendiline päevasisene tõus leidis aset kolmapäeval, mille taga oli meediaettevõtte aktsiaid kokku ostnud investor Raivo Hein.

Kokku soetas Heinale kuuluv osaühing Lame Maakera 13 000 Ekspress Grupi aktsiat. "Minu portfellist puudus Tallinna aktsiatest Ekspress, seetõttu tegingi ostu," põhjendas investor oma sammu. "Kuna turg on meil ebalikviidne, siis loomulikult tõusis ka hind, aga minul vajas 10 000 eurot mahutamist," rääkis Hein.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum