Mait Kraun • 17. november 2020 kell 7:15
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börsile tulev Airbnb teenis keset koroonat kasumi

Airbnb suutis kolmandas kvartalis koroonaviirusele vaatamata teenida enam kui 200 miljonit dollarit kasumit.  Foto: Reuters/Scanpix

Kodude lühiajalist renti võimaldav Airbnb, kes plaanib selle aasta lõpus börsile tulla, teenis kolmandas kvartalis koroonaviirusele vaatamata kasumi, selgub USA börsi- ja väärtpaberikomiteele esitatud andmetest, vahendab Reuters.

Tulemused paranesid kolmandas kvartalis märkimisväärselt. Esimesel poolaastal läks ettevõttel koroonaviiruse tõttu väga kehvasti, mille tõttu oldi sunnitud mais koondama 25 protsenti tööjõust. Lisaks sellele koguti investoritelt erakorraliselt 2 miljardit dollarit.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum