Merit Pärnpuu • 5. september 2019 kell 10:22
Erilehed
Ainult tellijale
Ericsson Eesti uute toodete projektiüksuse juhi Karin Marjapuu sõnul spetsialiseeruvad inimesed tulevikus väga kitsas valdkonnas ja seda olulisemaks saab kohanemisvõime.   Foto: LIIS TREIMANN

Tehnoloogia ei ole naistele võõras

Ericssoni uute toodete projektiüksuse juht Karin Marjapuu on hea näide, kuidas range järjekindlusega tegutsedes saab meeste maailmas hakkama küll, kirjutab 5. septembril Äripäeva tellijatele ilmunud eriväljaanne Minu karjäär.

Aasta oli 2010, kui tootemahtu Ericssonis suurendati mitukümmend korda. Ja et tehas suudaks iga päev maksimaalses mahus toota, just selle eest Karin Marjapuu oma esimesel tööpostil tootmise planeerijana hea seisiski.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum